Sista vänskapsveckan har barnen fått göra många saker tillsammans.

Veckan började med ett uppdrag, fröken Yvonne hade varit i skogen och tappat sina pusselbitar. Hon ville så gärna att vi skulle hjälpa henne och barnen vill självklart hjälpa till. Varje barn hittade vars en pusselbit och tillsammans lyckades vi få ihop pusslet där det stod KOMPIS. Efter pusslet samlades vi till en ringlek som går ut på att säga, -Detta är min kompis (namn), så går man hela laget runt och sen i slutet säger alla -Detta är alla mina kompisar.

Som skapande uppgift denna veckan har två eller tre kompisar fått måla på samma teckning. Varje barn fick välja en färg som sedan skulle blandas ihop med den andras färg, många fina målningar blev det.

Barnen har fått leka en gemensam lek, följa Jon. Det var roligt med lite svårt.

Vänskapsveckorna avslutades med att barnen tillsammans med pedagogerna skapade en saga. Med hjälp av en påse full men olika saker kunde vi skriva en lite saga. Sagan handlade om Den lilla kaninen Jon och hunden Bamse.